Nostalgi för mig är att kolla på gamla bilder

Hej på dig! Hoppas du mår bra och att du har en bra dag än så länge, förhoppningsvis gör det här inlägget din dag lite bättre. Jag tänkte nämligen prata lite om mina barn och varför vi väljer att åka till en fotograf i Ängelholm för att ta bilder på dem, fotografen jobbar hos Studio Blicher för er som undrar.

Nostalgi är något av det bästa som jag vet, jag älskar att kolla tillbaka på gamla saker och få upp minnen från förr. Bilder är enligt mig det bästa sättet att se tillbaka på dåtiden, jag kan sitta i flera timmar och bara titta på gamla bilder. Förhoppningsvis kommer mina barn i framtiden tycka att det är lika roligt att kolla tillbaka på när de var små, därför lägger jag och min man mycket tid på att fota barnen men även åka till denna fotograf i Ängelholm. Vi har alltid åkt till samma fotograf för att bilderna ska se liknande ut trots att barnen är i olika åldrar. För ungefär två år sedan hittade vi den här fotografen och kände att hans tidigare arbeten passade det vi sökte, därför åkte vi dit en gång för att se om det var lika bra som vi hade tänkt oss. Den fotografering resulterade i mycket bra, många fina bilder och vi insåg att vi skulle kunna vända oss till den här fotografen i framtiden också. Om det finns någon där ute som älskar nostalgi lika mycket som jag och som vill ha en professionell fotograf i Ängelholm för att ta bilder som du i framtiden kan kolla tillbaka till kan jag verkligen rekommendera er att vända er till Studio Blicher.